Hankinnan järjestelmien yhteensovittaminen

Hankinnassa käytetään usein eri toiminnanohjausjärjestelmiä ja työkaluja. Miten varmistetaan, että ne kaikki toimivat hyvin yhdessä?

Hankintatoimintaan liittyy usein monia erilaisia toiminnanohjausjärjestelmiä ja -työkaluja, joissa on tärkeää, että ne toimivat kokonaisuutena yhteen käyttäjälähtöisesti sekä tuottavasti.

Citruksen hankehallinta- ja arkkitehtuuripalvelut tarjoavat hankintatoiminnalle kokonaiskuvan toimintaympäristöstä ja sen kehitystarpeista. Palvelun avulla muodostuvat kehitystiekartat mahdollistavat liiketoiminnan jatkuvuuden, kannattavuuden ja kasvun.

Tarjoamme myös aina mielellämme tukea Noventia-pilvipalvelun sovittamisessa toimintaympäristöön sekä sen käyttöönotossa.

Huolehdimme palvelutoimituksissamme siitä, että lopputuotoksemme ovat aina mitatusti vaikuttavia, eli asiakkaalle tarpeellisia, toimivia ja tuottavia – niin sanotun 3T-laatumallin mukaisia.

Oletko kiinnostunut digitalisaation asiantuntijapalveluista?
Search

Hankinnan tukena

Autamme tuhansia hankinnan ammattilaisia onnistumaan hankinnan hommissa. Olemme mielellämme apunasi kaikissa sähköiseen hankintaan, toimittajahallintaan ja hankintasopimusten hallintaan liittyvissä kysymyksissä.