Hankinnan ammattilaisten kehittämä

Noventia syntyi arjen tarpeesta. Perustajat etsivät ketterää ja helppokäyttöistä työkalua suuren pörssiyrityksen tarpeisiin. Tämä johti kehityshankkeeseen, jonka seurauksena Noventia sai alkunsa.

Yhteistyössä asiakkaiden kanssa

Syntyi oivallus, että tehokkaasta hankinnan ammattilaisten suunnittelemasta työkalusta voisivat hyötyä myös muut hankintatiimit eri aloilla.

Vuosien saatossa asiakaskunta on laajentunut kansainvälisiin pörssiyrityksiin, pienempiin hankintatiimeihin sekä julkisen sektorin hankintaorganisaatioihin.

Myös ohjelmisto on laajentunut ketterästä kilpailutuksesta kattavaan toimittajahallintaan ja hankintasopimusten hallinnointiin. Uusia työkaluja ja ominaisuuksia on kehitetty yhteistyössä eri aloilla toimivien asiakkaidemme kanssa.

Tavoite on aina ollut, että ohjelmiston tulee helpottaa hankinnan hommia. Tämä pitää sisällään ajatuksen helppokäyttöisyydestä, tehokkuudesta ja mitattavissa olevista hyödyistä.

Olemme osa Citrusta

Citrus on it-yritys. Meillä on huippuosaavia ohjelmistokehittäjiä, erikoisasiantuntijoita ja omia SaaS-tuotteita. Ravistelemme perinteisiä toimintatapoja ja näin sujuvoitamme asiakkaidemme arkea. Paremmin, fiksummin, helpommin.

Konserniin kuuluvat Citrus Solutions Oy, Lawder Oy sekä Noventia Oy.

Citrus Solutions on digitaalisten palvelujen rakentaja. Työmme tuloksena syntyy helppokäyttöisiä ja älykkäitä palveluja.

Lawder on laki- ja hallintopalvelujen hakupaikka yrityksille. Saat oman juristin käyttöön napin painalluksella.

Noventian työkalut on suunniteltu hankinnan ammattilaisten tarpeisiin. Helpotamme hankinnan hommia.

Kiinnostuitko?

Sovitaan aika keskustelulle - kerromme mielellämme enemmän.

Asiakkaitamme

Asiakkaitamme ovat suuret kansainväliset pörssiyritykset, pienemmät hankintatiimit ja julkisen sektorin hankintaorganisaatiot.
Monet asiakkaamme ovat tarkkoja yksityisyydestään, joten kysy meiltä lisätietoja referensseistämme.