Noventian verkkosivusto on uudistunut

Olemme uudistaneet verkkosivumme!

Noventian yritysilme on uudistunut vastaamaan paremmin modernia työkalu- ja palvelukokonaisuuttamme. Uudistimme nyt myös nettisivumme, jotta hankinnan ammattilaisten on mahdollista löytää helposti mielenkiintoista hankintoihin ja toimittajahallintaan liittyvää sisältöä, tietoa yrityksestämme sekä tarvittavat yhteystiedot.

Picture of Sanni Laine-Luoto
Sanni Laine-Luoto

Toimitusjohtaja, Noventia Oy
+358 45 114 4883
sanni.laine-luoto@citrus.fi

Tutustu myös näihin

Mies seisoo tabletin kanssa palvelintilassa

Keskitetty ratkaisu vai erikoistuneet ratkaisut

Hankintaprosesseihin liittyvissä IT-hankinnoissa kohdataan samoja kysymyksiä kuin muissakin IT-hankinnoissa. Yleinen linjanveto on, haetaanko keskitettyä ratkaisua kaikkiin tarpeisiin vai pyritäänkö hyötymään ns. erikoistuneista ratkaisuista. Molemmilla lähestymistavoilla on omat etunsa ja haasteensa.

Lue lisää »

Uusi osoite

Olemme muuttaneet uusiin toimitiloihin Helsingin Pasilassa. Yhteisen katon alta löytyvät Noventian lisäksi konsernimme sisaryhtiöt Citrus Solutions ja Lawder. Uudet tilat tarjoavat loistavat puitteet Citrus-groupin toiminnalle.

Lue lisää »