Noventian verkkosivusto on uudistunut

Olemme uudistaneet verkkosivumme!

Noventian yritysilme on uudistunut vastaamaan paremmin modernia työkalu- ja palvelukokonaisuuttamme. Uudistimme nyt myös nettisivumme, jotta hankinnan ammattilaisten on mahdollista löytää helposti mielenkiintoista hankintoihin ja toimittajahallintaan liittyvää sisältöä, tietoa yrityksestämme sekä tarvittavat yhteystiedot.

Sanni Laine-Luoto
Sanni Laine-Luoto

Toimitusjohtaja, Noventia Oy
+358 45 114 4883
sanni.laine-luoto@citrus.fi

Tutustu myös näihin

Uusi osoite

Olemme muuttaneet uusiin toimitiloihin Helsingin Pasilassa. Yhteisen katon alta löytyvät Noventian lisäksi konsernimme sisaryhtiöt Citrus Solutions ja Lawder. Uudet tilat tarjoavat loistavat puitteet Citrus-groupin toiminnalle.

Lue lisää »

Sähköinen huutokauppa – mistä onkaan kyse?

Kilpailutuksen eteneminen on hankinnan ammattilaisille tuttu juttu: ensin määritetään hankittava kokonaisuus, sitten mietitään potentiaaliset toimittajavaihtoehdot. Tarjouspyynnöllä selvitetään, ketkä ovat parhaat kandidaatit, joiden kanssa neuvotteluja voitaisiin jatkaa. Tämän jälkeen kärkivaihtoehdoille annetaan usein vielä mahdollisuus parantaa tarjoustaan. Hintaneuvottelukierros houkuttelee säästömahdollisuuksien vuoksi, mutta sen järjestäminen on helposti aikaa vievää ja työlästä.

Lue lisää »