Kilpailutuksen materiaalien hallinta

Oikean työkalun avulla hankintatiimin on helppo hallita kilpailutuksen materiaalia. Jaettavaa aineistoa voidaan täydentää ja päivittää kaikissa vaiheissa.

Jokainen kilpailutukseen – joko hankinnan tai toimittajan tiimissä – osallistunut tietää, että aiheeseen liittyvästä materiaalista muodostuu monesti hyvin pitkiä dokumenttilistoja. On tuotekuvauksia ja -määrittelyjä, vaatimuslistoja, piirustuksia, kaavioita ja ehtoliitteitä. Siis paljon tietoa jaettavaksi ja vastaavasti paljon aineistoa vastaanotettavaksi.

Jos kilpailutusmateriaalia toimitetaan puolin ja toisin sähköpostin välityksellä, on paketin pitäminen selkeänä hyvin haastavaa. Liitteet menevät erikoiseen järjestykseen ja tiedostojen looginen nimeäminenkin voi tuntua vaikealta.

Entäpä jos hankintatiimissä huomataan, että alkuperäisiä specsejä tulee päivittää kesken kilpailutuksen? Tai jos toimittaja toteaa, että ensimmäinen tarjousliite olisi vaihdettava uuteen?

Noventian Sähköinen Tarjouspyyntö -työkalulla hankintatiimin on helppo hallita kilpailutuksen materiaalia. Jaettavaa aineistoa voidaan täydentää ja päivittää kaikissa vaiheissa. Toimittajat näkevät jaetut liitteet selkeänä listana ja voivat aina turvautua siihen, että tuorein materiaali on työkalussa jaettuna. Vastavuoroisesti kilpailutukseen osallistuva toimittaja voi ladata tarjoukseensa kuuluvat liitteet helposti suoraan työkalussa hankintatiimin osoittamiin kohtiin.

Kysy lisää, kerromme mielellämme!

Picture of Sanni Laine-Luoto
Sanni Laine-Luoto

Toimitusjohtaja, Noventia Oy
+358 45 114 4883
sanni.laine-luoto@citrus.fi

Search

Hankinnan tukena

Autamme tuhansia hankinnan ammattilaisia onnistumaan hankinnan hommissa. Olemme mielellämme apunasi kaikissa sähköiseen hankintaan, toimittajahallintaan ja hankintasopimusten hallintaan liittyvissä kysymyksissä.