Video-ohjeet säästävät aikaa

Video-ohjeet ovat tehokas työkalu käyttöönottoprosessiin ja jatkuvan käytön tueksi. Noventia tarjoaa käyttöönoton ja käyttömukavuuden parantamiseksi lyhyitä video-ohjeita, jotka löytyvät suoraan työkalusta.
Käyttäjät löytävät työkaluun upotetut muutaman minuutin videot helposti ja vaivattomasti aina, kun tarvitsevat tukea tai selvennystä johonkin tiettyyn järjestelmän toimintoon liittyen.
Ohjevideot vähentävät vastausten etsimiseen kuluvaa aikaa ja ne antavat jokaiselle mahdollisuuden toteuttaa projekteja järjestelmän avulla itsenäisesti sekä luottavaisin mielin.

Videoihin pohjautuvat virtuaalikoulutukset säästävät aikaa ja palvelevat jokaista uutta käyttäjää juuri silloin, kun on tarpeen.

Yksi suurimmista videoiden käytön eduista on mahdollisuus löytää helposti ja nopeasti ohjeita juuri silloin, kun käyttäjälle sopii.
Lomat ja poissaolot eivät saa haitata projektien sujumista. Videot tarjoavat helposti ja nopeasti tukea järjestelmän uusille käyttäjille ja auttavat myös vaikkapa lomasijaista kertaamaan tarvittavat toiminnot. Näin uudetkin käyttäjät pystyvät ottamaan saumattomasti vastuuta hankintatehtävien hallinnasta.

Videot lisäävät tehokkuutta ja parantavat käyttäjäkokemusta

Videot ohjaavat uusia käyttäjiä alkuun perustoimintojen kanssa ja kokeneempia käyttäjiä kertaamaan jo aikaisemmin opittua ja syventämään osaamista. Videoissa monipuoliset järjestelmätoiminnot on jaettu selkeisiin kokonaisuuksiin, joten niiden omaksuminen on helppoa. Kattavan videokirjaston myötä ohjeet ovat aina saatavilla ja nopeasti kerrattavissa.

Tuki eri vaiheissa takaa sujuvan käyttökokemuksen kaikille käyttäjille ja helpottaa paljon myös pääkäyttäjän työtä. Mikäli joku asia ei videoiden kautta selviä, Noventian Helpdesk auttaa mielellään!

Noventian tiimi tukenasi

Kattavien videoresurssien lisäksi käyttäjät saattavat silloin tällöin tarvita myös henkilökohtaista apua kohdatessaan haasteita monimutkaisemmissa hankintatapauksissa. Tällöin Noventian tiimin tuki on korvaamaton.
Noventian tiimi tarjoaa henkilökohtaista opastusta ja ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin, joihin videokirjastosta ei välttämättä löydy vastausta.

Henkilökohtainen tuki yhdessä uusien työkaluun upotettujen videoiden kanssa onkin lyömätön yhdistelmä. Se tekee Noventian sähköisen hankinnan, toimittajahallinnan ja hankintasopimusten hallinnan ratkaisun käyttöönotosta ja käytöstä helppoa, nopeaa ja ketterää!

Kiinnostuitko?
Ota noventialaisiin yhteyttä. Kuulemme mielellämme tilanteestasi ja kerromme lisää.
Search

Hankinnan tukena

Autamme tuhansia hankinnan ammattilaisia onnistumaan hankinnan hommissa. Olemme mielellämme apunasi kaikissa sähköiseen hankintaan, toimittajahallintaan ja hankintasopimusten hallintaan liittyvissä kysymyksissä.