Nykyaikainen tapa kerätä ja analysoida tarjouksia

Sähköinen tarjouspyyntö on tehokas tapa kerätä tarjoukset potentiaalisilta tarjoajilta. Rakennat sähköisen tarjouspyyntökyselyn, tarjoajat vastaavat verkossa sähköiselle lomakkeelle ja saat tarjoukset selkeään raporttiin tarkempaa analyysia varten. Voit hoitaa kaiken kilpailutusprojektiin liittyvän tiedonvaihdon yhdessä keskitetyssä paikassa.

Sähköisellä tarjouspyyntötyökalulla voit toteuttaa sekä tuotteiden että vaikkapa monimutkaisten palvelukokonaisuuksien hankintaprojektit. Säästät aikaa, sillä tarjoukset saadaan järjestelmästä helposti vertailukelpoisessa muodossa.

sähköinen kilpailutus

Useampien hintaneuvottelukierrosten pyörittäminen onnistuu tarvittaessa kätevästi. Kaikki tiedot tallentuvat ohjelmistoon ja niitä voidaan hyödyntää myös myöhemmin.

Voit myös tarkastella tarjouksia edistyksellisellä analyysityökalulla, jossa voit hyödyntää mm. nollarivien suodatusta, spendin jakauman analysointia, dynaamista abc-analyysia ja hajonta-analyysia.

Myös tarjoajien kannalta osallistuminen on miellyttävää, sillä tarjouspyynnöt ovat rakenteellisesti selkeitä ja hankintaan liittyvät olennaiset tiedot löytyvät yhdestä paikasta.

Järjestämme mielellämme lyhyen webesittelyn tai tulemme tapaamaan teitä paikan päälle!