Sähköinen työkalu mahdollistaa nykyaikaisen ja helpon tavan toimittajayritysten arvioimiseen. Ohjelmisto toimii pilvipalveluna, joten yrityksenne henkilöt pääsevät antamaan arvionsa verkon välityksellä milloin vain.

 

Nykyaikaisen sähköisen työkalun käyttöönotto ei ole raskas it-projekti. Omille käyttäjille avataan käyttäjätunnukset ja toimittaja-arvioiden tekemisen voi aloittaa saman tien. Sisäisen arvioijat on helppo kutsua antamaan oman arvionsa valmiiksi avatulle sähköiselle vastauslomakkeelle.

 

Jos yrityksellänne on jo entuudestaan olemassa omat arviointikriteerit ja seurattavat mittarit, voidaan nämä siirtää suoraan sähköiseen työkaluun. Itse arviointimallia ei siis tarvitse vaihtaa – myös jatkossa arvioitte kumppaneita tutuilla kriteereillä, mutta työkalun avulla saavutatte helppouden tiedon keräämiseen, yhteenvetämiseen ja tallentamiseen.

 

Työkalun ansiosta toimittaja-arvioita voidaan kerätä laajemmalta arvioijajoukolta ja myös arvioitavien yritysten määrää on mahdollista kasvattaa merkittävästi. Tiedon seuraaminen ja yhteenvetäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!