Vuosi 2021 on ollut kiireinen hankinnan digitaalisten palvelujen parissa

Vuoden 2021 kuluessa olemme päässeet lanseeraamaan uuden modernin ja entistä helppokäyttöisemmän käyttöliittymän asiakkaidemme käyttöön. Uuden käyttöliittymän osalta kehitystyö jatkuu myös tulevana vuonna – tarjolle on tulossa monenlaisia uusia hankinnan ammattilaisia hyödyttäviä ominaisuuksia. Näistä tulossa lisätietoa ensi vuoden edetessä.

Vuoden 2021 aikana saimme myös integroitua Citrus SopimusRobotin osaksi Noventian hankinnan ja toimittajahallinnan palvelukokonaisuutta. Hankintasopimusten tekeminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa: Prosessin voi aloittaa hankinnan alkulähteillä Noventiassa, varsinainen sopimus voidaan laatia robotin avustuksella säästäen lakitiimin aikaa ja vaivaa, sopimusluonnos voidaan viedä online-neuvottelutilaan sisäisiä kommentteja tai jatkoneuvotteluja varten, valmis sopimus voidaan lähettää käytössä olevaan sähköisen allekirjoituksen palveluun ja lopulta allekirjoitettu sopimus avaintietoineen saadaan palautumaan Noventian sopimusarkistoon osaksi toimittajan tietoja.

Vahvistuksia asiakastukeen, myynti- ja kehitystiimiin

Osana Citrus-konsernia olemme saaneet monia huippuammattilaisia mukaan Noventian tiimiin. Alkuvuodesta meillä aloittaa seuraava ohjelmistoarkkitehti sekä asiakastiimissä uusi Key Account Manager.

Katse tulevaisuudessa

Katsaus tulevaan näyttää, että tehokkaan, vastuullisen ja suunnitelmallisen hankinnan merkitys yrityksissä korostuu. Hankinnan digitalisoinnin saralla merkittäviä trendejä ovat mm. toimittajatiedon hallinta, toimittajien kyvykkyyksien kartoitus ja seuranta, toimittajatiedon rikastaminen eri lähteistä tulevalla datalla unohtamatta tietenkään tehokasta kilpailutusprosessien hallintaa. Olemmekin päässeet tekemään asiakkaidemme kanssa ennätysmäärän integraatiotöitä erilaisten järjestelmien osalta ja nämä työt jatkuvat myös tulevana vuonna.

Kiitokset kuluneesta vuodesta ja erinomaista vuotta 2022!

Sanni Laine-Luoto

Toimitusjohtaja

Noventia Oy