Joulutervehdys

Kulunut vuosi on saanut aikaan melkoisen digiloikan hankinnan saralla. Lähes kaikki hankintatiimit siirtyivät muutamassa viikossa etätöihin. Uudenlainen tekeminen haki hetken muotoaan, mutta yhteiskunnan hyvät it-rakenteet ja hankinnan ammattilaisten taidot hyödyntää it-palveluja mahdollistivat kohtuullisen helpon siirtymän konttoreilta kotitoimistoille.

Noventian Internetin välityksellä tarjottavalle hankintatiimien yhteiselle työtilalle on ollut suuri kysyntä. Työkalujemme kautta hankintatiimit hoitavat jokapäiväisiä hankinnan ja toimittajahallinnan tehtäviään. Kaikki strategisen hankinnan tieto löytyy yhdestä keskitetystä paikasta, johon jokaisella käyttöoikeutetulla tiimin jäsenellä on pääsy omalta työpisteeltään.

Me Noventialla olemme olleet tänäkin vuonna ahkeria tuotekehityksen parissa. Pääsemme heti alkuvuodesta 2021 tuomaan tarjolle uudistetun käyttöliittymän, joka tarjoaa modernin visuaalisen ilmeen lisäksi loistavaa tukea jokaisen hankintatiimiläisen omaan työskentelyyn. Tulemme esittelemään työkalua tarkemmin alkuvuodesta. Ensimmäisen vuosipuoliskon aikana myös sopimushallintamme laajenee upealla sopimusrobotilla, joka automatisoi ja digitalisoi sopimusprosessin vaiheet.

Loppuvuodesta pääsimme vahvistamaan organisaatiotamme ja teimmekin sen isolla harppauksella. Tukenamme on nyt Citrus Solutionin ammattitaitoinen henkilökunta – niin ohjelmistokehityksen kuin hankinnan asiantuntijuuden puolella. Leveämmin hartioin pystymme vastaamaan kasvavan asiakaskuntamme tarpeisiin tehokkaasti ja suurella sydämellä.

Vuosi 2020 on ollut monella tavalla poikkeuksellinen. Otetaan tästä erikoisesta vuodesta parhaat opit mukaamme, kun suuntaamme katseemme kohti – toivon mukaan epidemiavapaata – vuotta 2021!

 

Sanni Laine-Luoto

Toimitusjohtaja, Noventia Oy