Citrus ja Noventia yhdistyivät:

”Saamme lisää hartialeveyttä vastata kasvaneeseen kysyntään ja viedä tuotekehitystä eteenpäin”

TIEDOTE

Citrus Solutions Oy ja Noventia Oy vauhdittavat hyvää kasvua yhdistämällä voimansa marraskuun 2020 lopussa. Yhdessä tarjoamme entistä monipuolisempia digitaalisia ratkaisuja, jotka sujuvoittavat jokaisen organisaation prosesseja.

Citrus ja Noventia ovat allekirjoittaneet marraskuussa sopimuksen, jolla Citrus on ostanut Noventian koko osakekannan. Noventian ratkaisut sähköiseen kilpailutukseen, toimittajahallintaan ja sopimushallintaan täydentävät erinomaisesti Citruksen Legal Tech -palveluvalikoimaa sekä vahvaa ohjelmistokehitys- ja tuoteosaamista.

– Citruksen Legal Tech -palvelut tarjoavat konkreettisia työkaluja, joiden avulla yritys voi hoitaa tehokkaasti päivittäisiä laki- ja hallintoasioitaan. Noventian osaaminen tuo asiakkaillemme mahdollisuuksia uusiin hankintapuolen ratkaisuihin, kertoo Citruksen toimitusjohtaja Saara Perho.

Molemmat osapuolet kertovat vahvan kasvutavoitteen vauhdittaneen päätöstä yhdistyä. Noventia on kasvanut useamman vuoden 20–30 prosentin ja Citrus Legal Tech -palveluiden osalta 20 prosentin vuosivauhdilla.

– Kun laajempaan palveluvalikoimaan yhdistää teknologisen kehityksen, ovat näkymät hyvin positiiviset. Tarkoituksemme on tulevaisuudessa lähteä hakemaan voimakasta kasvua laajentamalla Legal Tech -palvelujen myyntiä maailmalle, Perho kertoo.

 

Tehokkuus kiinnostaa yrityksiä

Kiinnostus digitaalisiin juridisiin työkaluihin kasvaa jatkuvasti. Organisaatiot etsivät ratkaisuja, jotka helpottavat monimutkaisten ja toistuvien tehtävien tekemistä sekä soveltuvat etätyökäyttöön. Älykkäiden ja kustannustehokkaiden työkalujen kysyntä on noussut myös hankintapuolella.

– Noventian hankinnan ohjelmisto tarjoaa nykyaikaisille hankintaorganisaatioille alustan, josta voidaan löytää kaikki toimittajiin liittyvä tieto. Hankinnan ammattilaisille työkalut tuovat helpotusta tehtävien toteutukseen ja uudenlaista tehokkuutta arkipäivän rutiineihin. Noventian ja Citruksen tuotteilla on paljon synergioita. Voimme esimerkiksi tarjota monipuolisempia sopimushallinnan ratkaisuja asiakkaillemme. Yhdistymisen myötä saamme lisää hartialeveyttä vastata kasvaneeseen kysyntään ja voimme viedä tuotekehitystä vahvasti eteenpäin, kertoo Noventian toimitusjohtaja Sanni Laine-Luoto

 

Porukalla palvelemme paremmin

Noventia toimii jatkossa Citruksen tytäryhtiönä ja nykyiset yhteyshenkilöt palvelevat asiakkaita tuttuun tapaan.

Yhdistyminen tuo asiakkaillemme paljon etuja:

  • Hankinnan ammattilaisille uusia ratkaisuja sähköiseen kilpailutukseen, toimittajahallintaan ja sopimushallintaan.
  • Lakiasiantuntijoille Legal Tech -työkaluja mm. sopimusten, prosessien ja tietosuojan digitaaliseen hallintaan.
  • Kumppaneille uusia mahdollisuuksia yhteistyöhön.
  • Räätälöityjä tuotteita eri tarpeisiin.
  • Lisämuskeleita luoda uutta ja kehittää vanhaa.
  • Entistä vahvempaa asiantuntijaosaamista.

 

Kysy lisää:

Saara Perho

Toimitusjohtaja, Citrus Solutions

saara.perho@citrus.fi

+358 40 068 6905

 

Sanni Laine-Luoto

Toimitusjohtaja, Noventia

sanni.laine-luoto@noventia.fi

+358 1023 90053