Jatkuvia tuloksia

Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yksityisen ja julkisen sektorin hankintaorganisaatiot sekä kotimaassa että ulkomailla.

Aktiivisella sähköisen hankinnan hyödyntämisellä asiakkaamme saavat selkeitä hyötyjä, säästöjä sekä kilpailuetua. Toimittajahallinta ja -yhteistyö paranevat. Strategisen hankinnan tiedot ovat keskitetysti yhdessä paikassa kaikkien hankinnan parissa työskentelevien hyödynnettävissä.

Lue alta asiakkaidemme kokemuksista!

Valio Oy

Jorma Ruikka, Hankintajohtaja

”Sähköiset työkalut ovat meidän hankinnoissamme joka päiväisessä käytössä. Sähköiset työkalut mahdollistavat yhtenäiset toimintatavat, jonka kautta saavutamme parhaat tulokset.  Toimittajakysely mahdollistaa meille tärkeiden vastuullisuusasioiden selvittämisen tehokkaalla tavalla.”

Lappset Group Oy Ltd

Heidi Väre, Sourcing Manager

“Sähköisen tarjouspyynnön kautta kaikki tarjoukset ovat samanmuotoisia. Prosessi on läpinäkyvä ja yhtäaikainen kaikille toimittajille. Etenemistä voidaan seurata ja tarvittaessa voidaan ohjata toimittajaa tarjouksen tekemisessä oikeaan suuntaan jo prosessin kuluessa, joka säästää aikaa. Mahdolliset muutokset voidaan tehdä suoraan tarjouspyyntöön ja tieto menee kaikille yhtä aikaa. Eniten omaa työntekoa nopeuttaa vertailu, koska sen saa suoraan järjestelmästä napin painalluksella. Käytän työkaluja menestyksekkäästi sekä suorien että epäsuorien kategorioiden kilpailutuksessa. Työkalu on monipuolinen, sillä onnistuvat perinteiset tarjouspyynnöt ja yrityksessämme käytetään myös sähköisiä huutokauppoja.”

Aidon Oy

Petri Ounila, Head of Production

“Olemme ottaneet eSourcingin nopeasti käyttöön. Käytimme sitä alkuun alihankkijaketjun tietojen ja sertifikaattien keräämiseen. Nykyisellään käytämme sitä myös tarjouskyselyissä, joista suurimmissa voi olla yli 20 000 tuloskenttää. Näiden kyselyiden tekeminen ilman sähköistä tarjouspyyntöä olisi mahdotonta. Olemme myös tätä kautta saaneet suunnittelulle tiedoksi uusia mahdollisia komponenttivaihtoehtoja.”

Royal Ravintolat

Laura Parkkinen, Ostopäällikkö

“Sähköinen tarjouspyyntö on helppo käyttää.”

Sähköiset työkalut tuovat helpotusta oston arkipäivään. Ota yhteyttä, niin kerromme miten työkalut tuovat tehoa ja säästöjä teidänkin yrityksellenne.