“Sähköisen tarjouspyynnön kautta kaikki tarjoukset ovat samanmuotoisia. Prosessi on läpinäkyvä ja yhtäaikainen kaikille toimittajille.

Etenemistä voidaan seurata ja tarvittaessa voidaan ohjata toimittajaa tarjouksen tekemisessä oikeaan suuntaan jo prosessin kuluessa, joka säästää aikaa. Mahdolliset muutokset voidaan tehdä suoraan tarjouspyyntöön ja tieto menee kaikille yhtä aikaa.

Eniten omaa työntekoa nopeuttaa vertailu, koska sen saa suoraan järjestelmästä napin painalluksella. Käytän työkaluja menestyksekkäästi sekä suorien että epäsuorien kategorioiden kilpailutuksessa. Työkalu on monipuolinen, sillä onnistuvat perinteiset tarjouspyynnöt ja yrityksessämme käytetään myös sähköisiä huutokauppoja.”

 

Heidi Väre, Sourcing Manager

Lappset Group Oy Ltd

 

Olemme ottaneet eSourcingin nopeasti käyttöön. Käytimme sitä alkuun alihankkijaketjun tietojen ja sertifikaattien keräämiseen. Nykyisellään käytämme sitä myös tarjouskyselyissä, joista suurimmissa voi olla yli 20 000 tuloskenttää.

Näiden kyselyiden tekeminen ilman sähköistä tarjouspyyntöä olisi mahdotonta. Olemme myös tätä kautta saaneet suunnittelulle tiedoksi uusia mahdollisia komponenttivaihtoehtoja.”

 

Petri Ounila, Head of Production

Aidon Oy

 

Hankinnan ohjelmiston tulee olla niin helppokäyttöinen, että jokainen ostossa työskentelevä voi keskittyä vain kilpailutuksien tekemiseen. Siksi Noventia on olemassa – jotta hankinnan arki olisi helpompaa.

➕  Ryhdikkäämmät tarjoukset ja rauhallisempi työsähköposti

➕  Ajantasaiset tiedot hyväksytyistä toimittajista

➕  Kyselyt toimittajilta pisteytettävässä ja vertailtavassa muodossa yhden napin painalluksella

➕  Suoraa tulosta paremmilla kilpailutuksilla